Liverpoolin monivuotinen ykkösmaalivahti Alisson jäi ulos Brasilian A-maajoukkueesta.

Brasilian A-maajoukkueen väliaikainen päävalmentaja Ramon Menezes ei ottanut Alissonia mukaan maaliskuun joukkueeseensa.

Sen sijaan Manchester Cityn ykkösvahti Ederson on tuttuun tapaan mukana maajoukkueessa ja torjuu lähtökohtaisesti Brasilian ykkösvahtina maaliskuun maaotteluisisa. Alisson ja Ederson ovat kilpailleet vuosien ajan maajoukkueen ykkösmaalivahdin paikasta. Alisson on ollut viime vuodet ykkösvaihtoehto, mutta Ederson näyttää ottaneen ainakin hetkellisen niskalenkin kilpakumppanistaan.

Ederson otti kantaa Alissonin poissaoloon lehdistötilaisuudessa.

– Olin hyvin yllättänyt, kun näin ensimmäistä kertaa nimetyn joukkueen, mutta se on valmentajan päätös. Odotin Alissonin olevan mukana joukkueessa, mutta niin ei lopulta ollutkaan. En tiedä miksi tai johtuuko se siitä, että nuoremmille annetaan mahdollisuuksia, mutta meidän on joka tapauksessa tehtävä paljon töitä ja annettava joka päivä kaikkemme. Koko ajan on pelaajia, jotka voivat ottaa paikkasi ja vastuusi.

– Mielestäni nyt on liian aikaista puhua siitä. Tietenkin on aina tärkeää päästä aloittamaan uusi aikakausi, mutta kannaltani mikään ei ole muuttunut ja toivon aloittavani tämän aikakauden parhaalla mahdollisella tavalla. Tiedämme, että monta asiaa voi tapahtua ja voit kokea useita erilaisia tilanteita uuden aikakauden aikana. Sinun on oltava vain mahdollisimman tasainen päästäksesi tulevaisuudessakin tänne.