Liverpoolin kausi on ollut vähintäänkin vaikea.

Jürgen Kloppin miehistö on parhaillaan Valioliigassa kuudentena. Matkaa Mestarien liigaan oikeuttavalle neljännelle sijalle on seitsemän pistettä, mutta Liverpool on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin neljäntenä oleva Tottenham.

Liverpool on pudonnut kaikista cup-kilpailuista, joten loppukauden ainoa tavoite on päästä neljän joukkoon Valioliigassa.

Jos Liverpoolin kausi on ollut vaikea, voi samaa sanoa Ibrahima Konatésta.

Toppari on kärsinyt useista loukkaantumisista. Konatén kausi on ollut rikkonainen ja hän on päässyt vain seitsemän kertaa avauskokoonpanoon Valioliigassa. Ranskan A-maajoukkuetoppari tiedostaa, miten vaikeaa Liverpoolilla on ollut muun muassa loukkaantumisten kanssa.

– Tämä kausi on ollut vaikeampi meille kaikille ja koko seuralle. Kukaan ei ole paremmassa asemassa puhumaan vaikeuksista kuin valmentaja. Meillä on ollut myös epäonnea, koska joukkueessa on ollut paljon loukkaantumisia. Minäkin olin loukkaantuneena alkukaudesta. Meillä oli pelaajapula. Pelaajien kuormitus oli intensiivistä ja se teki kaikesta vaikeampaa, mutta kausi ei ole vielä ohi, Konaté totesi Eurosportille.

Konatélta tiedusteltiin, missä hän haluaisi pelata tulevaisuudessa. Konaté haluaisi jäädä Liverpooliin.

– Kun pelaat Liverpoolissa, niin siinä vaiheessa voit kysyä rehellisesti, että mihin voisin siirtyä seuraavaksi. Sinun pitää pelata hyvin voidaksesi pysyä tällaisessa seurassa. Tavoitteeni on olla avainpelaaja Liverpoolissa lyhyellä ja pitkällä tähtäimellä ja tietenkin voittaa kaikki mahdolliset kilpailut.