Manchester Unitedin toppari Raphaël Varane sanoo, että hänen ansioluetteloonsa ei ole tulossa enää lisää seuroja.

Varane, 29, aloitti ammattilaisuransa kotimaassaan Lensin paidassa ja siirtyi heti debyyttikautensa jälkeen Real Madridiin, jossa hän vietti seuraavat kymmenen vuotta.

Menestyksekkäiden Espanjan-vuosien jälkeen ranskalaistoppari päätyi kesällä 2021 Manchester Unitediin, jossa hän viettää nyt toista kauttaan. Ranskan paidassa hän esiintyi 93 kertaa ennen kuin lopetti maajoukkueuransa viime kuussa.

Varane kertoi Ranskan GQ:n haastattelussa, että hän ei ole enää pukemassa yhdenkään uuden seuran paitaa ylleen. Hän haluaa päättää uransa joko Lensissä, Real Madridissa tai Manchester Unitedissa, joskaan hän ei pidä paluuta Espanjaan kovin todennäköisenä.

– Lopetan urani Madridissa, Manchesterissa tai Lensissä. Se on varmaa, että muualle en siirry.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Get French Football News

@GFFN
The Stade de France thanks Hugo Lloris, Blaise Matuidi, Steve Mandanda & Raphaël Varane for their service. A whole nation does too.

– Mutta paluu Madridin vaikuttaa mielestäni monimutkaiselta. Sinne ei yleensä mennä takaisin. Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on, että päätän urani Manchesterissa tai Lensissä.

Varane ei ole päättänyt, kuinka kauan hän aikoo vielä pelata.

– Mitä lähemmäksi pääsee 30 vuotta, sitä enemmän sitä ajattelee. Olen pelannut jalkapalloa seitsemänvuotiaasta asti, joten väistämättä koen siitä pientä ahdistusta, mutta en pelkoa.

– Kuten kaikki suuret päätökset elämässä, se vaatii huolellista harkintaa, ja se tehdään askel askeleelta.

Varanen ja Manchester Unitedin sopimus on voimassa kesään 2025 asti.