Chelsea on hyvin mahdollisesti myymässä Mason Mountin tulevana kesänä.

Jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet, ja Mountin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2024. Chelsea ei halua menettää arvokasta pelintekijäänsä ilmaiseksi, joten jos neuvotteluissa ei tapahdu muutosta, Mount myytäneen.

The Guardian kertoo nyt, että Mount itse haluaisi siirtyä Bayern Müncheniin. Merkittävä tekijä mielihalujen taustalla on Bayernin uusi päävalmentaja Thomas Tuchel, jonka alaisuudessa Chelseassa Mount oli isossa roolissa. Tuchelin lähdettyä Mountin asema lontoolaisseurassa on heikentynyt.

Sitä ei tässä vaiheessa tiedetä, onko Bayern lainkaan kiinnostunut Mountin hankkimisesta. Joukkueesta löytyy jo pelintekovoimaa, ja Mountista pitäisi maksaa jopa 80 miljoonaa euroa.

Mountin perässä on muitakin suurseuroja. Kärkiehdokkaana pidetään tällä hetkellä Liverpoolia, mutta myös Manchester United ja Juventus seuraavat tilannetta kiinnostuneina.

Lue myös