Luis Díaz loukkasi polveaan lokakuussa.

Liverpool-tähti on ollut siitä lähtien sivussa pelikentiltä. Liverpool on toden totta kaivannut kolumbialaistaituriaan. Polvileikkauksessa käyneen Díazin paluu lähestyy.

Oikea laitahyökkääjä palasi Liverpoolin harjoituksiin tällä viikolla.

Díaz ei ole mukana viikonlopun Manchester City -ottelussa, mutta on hyvin mahdollista, että pelaaja nähdään tositoimissa jo ensi viikolla, kun Liverpool kohtaa Chelsean ja Arsenalin.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on helpottunut Díazin palattua viimein harjoituksiin.

– Díaz palasi harjoituksiin pienissä määrin oltuaan pitkään poissa. On loistavaa saada hänet takaisin. Díaz tuo joukkueeseen energiaa. On melkoinen buusti saada hänet takaisin joukkueeseen. Hän ei harjoittele kanssamme tänään. Tämä viikko oli ensimmäinen askel.

– Saimme hänet takaisin joukkueharjoituksiin. Díaz osallistui joihinkin harjoitusten osiin ja ensi viikolla nostamme hänet täyspäiväiseen joukkueharjoitteluun. Sitten hän on valmis, mutta meidän on mentävä päivä kerrallaan ja katsottava, miten Díaz sopeutuu intensiteettiin. Näyttää todella lupaavalta, Klopp paljasti.