Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag ja puolustaja Luke Shaw sanovat, että joukkue hävisi sunnuntaina Newcastlelle etenkin huonon asenteensa takia.

United pelasi luultavasti yhden heikoimmista otteluistaan ten Hagin debyyttikaudella, kun se hävisi Newcastlen vieraana Valioliigassa 0-2. Manchesterilaiset pitivät palloa enemmän, mutta käytännössä kaikki muut tilastot kääntyivät Newcastlen hyväksi, eikä isompikaan voitto olisi ollut huutava vääryys.

Tuloksen myötä Newcastle harppasi Manchester Unitedin ohi Valioliigan kolmannelle sijalle. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Newcastle on edellä paremman maalieronsa ansiosta.

– En usko, että he voittivat pelin tänään laadulla, vaan intohimolla, halulla, nälällä, asenteella, ja heillä oli korkeampi motivaatio kuin meillä, eikä se voi olla mahdollista, kommentoi Shaw Sky Sportsille.

– Minusta tuntuu, että sanon samat asiat joka kerta, kun häviämme. Se ei ole hyväksyttävää. Manchester Unitedissa se ei voi olla mahdollista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Manchester United's Premier League results since winning the League Cup:

Liverpool 7-0 Man Utd
Man Utd 0-0 Southampton
Newcastle 2-0 Man Utd

Ten Hag oli täysin samalla linjalla suojattinsa kanssa.

– Luke Shaw oli oikeassa, olen samaa mieltä hänen kanssaan. Newcastle halusi sitä enemmän. He olivat päättäväisempiä, intohimoisempia ja halusivat sitä enemmän.

– En haluaisi sanoa sitä, mutta he olivat parempia tänään. Erityisesti päättäväisyys, intohimo ja halu [ratkaisivat pelin]. He halusivat voittaa enemmän tällä viikolla. Siksi he voittivat.

– Meillä oli omat tilanteemme, mutta niissä on hyökättävä maalille samanlaisella päättäväisyydellä kuin Newcastle teki. Emme olleet tarpeeksi hyviä, annoimme heille liikaa paikkoja. Aiemmin olemme olleet parempia. On oltava nälkäinen ja annettava kaikkensa jokaisessa pelissä.