Chelsean pelaajat nimittelivät päävalmentaja Graham Potteria hänen selkänsä takana, kertoo Athletic.

Potter, 47, sai viime viikonloppuna kenkää Chelseasta ehdittyään valmentaa lontoolaisia vain vajaan seitsemän kuukauden ajan.

Hänet hankittiin syyskuussa viisivuotisella sopimuksella Thomas Tuchelin tilalle, mutta pitkäaikaiseksi kaavailtu projekti lässähti heikkojen tulosten takia. Potter ehti johdattaa Chelsean 31 otteluun, joista joukkue voitti 12 ja hävisi 11. Valioliigassa Chelsea on kirjoitushetkellä vasta 11. sijalla.

Athleticin mukaan Chelsean pelaajat nimittelivät Potteria ”Harryksi” ja ”Tylypahkaksi” viitaten suosittuun Harry Potter -kirjasarjaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka

@Squawka
Graham Potter lost four out of his 12 Premier League home matches as Chelsea manager, one fewer than José Mourinho...

Mourinho took charge of 106 PL home games at Stamford Bridge. 😯

Potterilla oli vaikeuksia voittaa Chelsean pelaajat puolelleen, eikä häntä nähty samanlaisena auktoriteettina kuin edeltäjäänsä Tuchelia. Pelaajat myös oudoksuivat joitain Potterin pelaajavalintoja ja puheita lehdistötilaisuuksissa.

Chelsea hankki tammikuussa uusia pelaajia peräti 240 miljoonalla eurolla, mutta tulokset eivät kääntyneet vahvistusten myötä nousuun. Pelaajien keskuudessa ruvettiin epäilemään, oliko Potterilla minkäänlaista sanavaltaa siirtojen suhteen vai myötäilikö hän vain seurapomojen toiveita.

Lukuisten pelaajahankintojen myötä Chelsean joukkue paisui niin suureksi, että osa pelaajista joutui vaihtamaan varusteensa pukuhuoneen ulkopuolella käytävässä.

Potteria ei haitannut, että Behdad Egbali, toinen Chelsean uusista omistajista, oli säännöllisesti seuraamassa joukkueen harjoituksia kentän laidalla, mutta pelaajat näkivät seurapomon läsnäolon merkkinä siitä, että Potterin asema on uhattuna.