Nottingham Forest on kiistänyt lehtiväitteet managerinsa Steve Cooperin potkuista, mutta seura odottaa tulosten kääntyvän pikaisesti nousuun.

Uutisoimme keskiviikkona Talksportin tietojen pohjalta, että Cooper, 47, on saamassa kenkää Forestista, jota hän on luotsannut syyskuusta 2021 lähtien.

Nottingham Forest julkaisi samana päivänä omistajansa Evangelos Marinakisin tiedotteen, jossa seurapomo kiisti väitteet walesilaisluotsin lähdöstä.

– Kukaan ei kiellä, että seuramme on vaikeassa tilanteessa Valioliigassa, mutta haluamme lopettaa spekulaatiot ja tiedotusvälineiden väärän ja häiritsevän raportoinnin vahvistamalla, että Steve Cooper jatkaa managerina Nottingham Forestissa.

– Olemme kaikki olleet pettyneitä viimeaikaisiin esityksiin, ja on selvää, että tämän asian korjaamiseksi on tehtävä pikaisesti paljon kovaa työtä. Tulosten ja esitysten on parannuttava välittömästi.

Sarjanousija Forest on Valioliigassa 17. sijalla, maalieron turvin putoamisviivan yläpuolella, ja se on pelannut jo kahdeksan sarjaottelua putkeen voitoitta.

Viime lokakuussa Nottingham Forest osoitti luottonsa Cooperiin tekemällä hänen kanssaan kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen, vaikka joukkue oli Valioliigassa vihoviimeisenä hävittyään viisi peliä putkeen.

Nottingham Forest

@NFFC
"No one denies that our Club is in a difficult position in the Premier League, but we wish to end the speculation and the false and disruptive reporting in the media to confirm that Steve Cooper remains our manager at Nottingham Forest."