Liverpoolin keskikenttäpelaaja Curtis Jones uskoo, että hän voi yhä nousta tärkeäksi pelaajaksi punapaitojen riveissä.

Yhdeksänvuotiaasta asti Liverpoolia edustanutta Jonesia, 22, on pitkään hehkutettu tulevaisuuden nimeksi, mutta kuluvalla kaudella hän on päässyt kentälle vain 13 ottelussa ja kellottanut niissä vain 403 peliminuuttia. Tilannetta ei ole helpottanut ikävä loukkaantuminen.

– Se on stressireaktio luuhun tässä (nilkassa). Edelleen sama asia, se vain tulee ja menee. Se on niin turhauttavaa, kommentoi Jones Athleticille.

– Minulla on ollut aikataulu, jonka mukaan saan harjoitella kentällä vain neljä päivää, minkä jälkeen minun on pidettävä vapaapäivä. Joten jos vapaapäivä osuu samaan aikaan kuin peli, en voi tehdä paljoakaan.

– Sitä vain lepuutetaan. Mitä tulee kipuun ja muuhun, se on nyt poissa. Kyse on vain siitä, miten paljon aikaa vietän kentällä, mutta se on vaikeaa, koska jos en harjoittele, miten manageri voi valita minut pelaamaan?

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Jonesin peliaika uhkaa vähentyä entisestään, jos vellovat siirtohuhut toteutuvat. Liverpool on yhdistetty aktiivisesti Chelsean Mason Mountiin ja Borussia Dortmundin Jude Bellinghamiin, joista kumpikin menisi luultavasti Jonesin edelle nokkimisjärjestyksessä.

– Se ei haittaa minua, en välitä siitä [kenet hankimme]. Olen luottavainen jätkä ja tiedän, että minulla on valmentajien tuki täällä, sanoi Jones.

– Jos he sanovat, että heidän mielestään minun on siirryttävä muualle tai mentävä lainalle, niin sitten on vaihtoehtoja, jotka tiedän jo muutenkin. Silloin voin näyttää, että olen tarpeeksi hyvä palatakseni takaisin [Liverpooliin]. Mutta katsotaan sitten. En ole huolissani siitä.

– Emme ole puhuneet siitä lainkaan. He eivät ole sanoneet: ”Kuule, me ostamme hänet ja hänet, sinun on ehkä lähdettävä, sinun on ehkä tehtävä sitä tai tätä”.

– Olen täällä pelaamassa. Panostan edelleen siihen, että menestyn täällä. Totta kai.