Crystal Palace murskasi Leedsin sunnuntaina vieraskentällä maalein 5-1.

Patrick Bamford vei Leedsin johtoon 21. minuutilla, mutta Crystal Palace nousi Marc Guéhin maalilla tasoihin juuri ennen taukoa. Crystal Palace iski neljä maalia toisella jaksolla alle puolessa tunnissa. Jordan Ayew osui kahdesti. Myös Eberechi Eze ja Odsonne Edouard onnistuivat maalinteossa.

Roy Hodgson palasi hiljattain Crystal Palacen peräsimeen. Hodgsonin alaisuudessa Crystal Palace on viimeistellyt kahdessa ottelussa yhteensä seitsemän maalia. Crystal Palace voitti Hodgsonin debyytissä Leicesterin 2-1.

Crystal Palace nousi sunnuntaisen voiton myötä 12. sijalle Valioliigassa. Leeds on 16. sijalla vain kahden pisteen päässä putoamisviivan huonommasta puolesta.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Crystal Palace have scored seven goals in two Premier League games since Roy Hodgson's return, as many as they had in their previous 15 matches in the competition combined. Warhammer.