Leicester etsii uutta päävalmentajaa. Brendan Rodgers jätti hiljattain joukkueen päävalmentajan paikan huonojen tulosten seurauksena. Leicester on sarjataulukossa putoamisviivan alapuolella 19. sijalla.

Telegraphin mukaan ykkösvaihtoehto Jesse Marsch laittoi neuvottelut jäihin Leicesterin kanssa. Lue lisää täältä.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Leicester on aloittanut sopimusneuvottelut Rafa Benítezin kanssa. Benítez on ollut jo hetken aikaa yksi Leicesterin vaihtoehdoista. Benítez on ollut työttömänä reilun vuoden ajan saatuaan potkut Evertonista tammikuussa 2022.

Liverpoolissa edelleen asuva Benítez on lähtökohtaisesti kiinnostunut valmentamaan Leicesteriä. Madridilaismedian mukaan Benítez on saanut viimeisen vuoden aikana useita tarjouksia, jotka eivät ole kuitenkaan onnistuneet vakuuttamaan espanjalaisvalmentajaa.

Leicester on napannut edellisestä kahdeksasta sarjaottelustaan yhteensä vain yhden pisteen. Seuraavaksi se kohtaa mestaruustaistelussa olevan Manchester Cityn.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Understand Leicester have opened talks with Rafa Benitez as potential new head coach to replace Brendan Rodgers.

Negotiations ongoing trying to find an agreement with the Spanish coach.

Jesse Marsch option, definitely off. 🔵 #LCFC