Marcus Rashford loukkaantui viime viikonloppuna Manchester Unitedin ja Evertonin välisessä ottelussa.

Rashford joutui jättämään kentän kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa lihasvamman vuoksi.

Manchester United tiedotti keskiviikkona Rashfordin olevan sivussa joukkueen seuraavista otteluista. Kärki kärsii lihasvammasta.

Manchester United kohtaa torstaina Sevillan Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa. Rashfordin odotetaan olevan sivussa Sevilla-ottelun lisäksi ainakin viikonlopun Nottingham Forest -kamppailusta ja ensi viikon torstaina pelattavasta Sevilla-otteluparin jälkimmäisestä osaottelusta.

Manchester Unitedille Rashfordin loukkaantuminen on luonnollisesti valtava takaisku. Hyökkääjä on pelannut suorastaan loistavan alkuvuoden. Rashford on tehnyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna yhteensä 28 maalia, joista valtaosa on syntynyt MM-tauon jälkeen.

Manchester United

@ManUtd
ℹ️ News on the fitness of @MarcusRashford.

#MUFC