Manchester City otti tiistai-iltana suuren kiinnityksen Mestarien liigan välieräpaikkaan. Se voitti kotikentällään puolivälierien avausosassa Bayern Münchenin tyylipuhtaasti 3-0.

Vaiherikas ottelu vaikutti myös Manchester City -luotsi Pep Guardiolaan. Guardiola kertoi menettäneensä kymmenen vuotta elämästään ottelun aikana.

– Olen tunnetasolla täysin tuhottu. Menetin tänään kymmenen vuotta elämästäni. Nyt minun on rauhoituttava, pidettävä huomenna vapaapäivä ja sitten valmistautua Leicester-otteluun.

– Kyseessä oli loistava kahden suurseuran välinen ottelu. Ottelu oli hyvin tasainen 55-60 minuutin ajan. Rodri teki upean maalin, mutta emme kyenneet kontrolloimaan tiloja Jamal Musialan ja Serge Gnabryn vuoksi. Ehkä toisen jakson ensimmäisen vartin aikana Bayern oli parempi ja he saivat maalipaikkansa, mutta loppua kohden olimme parempia.

Manchester Citylle tulos on loistava, mutta Guardiola ei lähde takki auki Müncheniin.

– Tulos on uskomaton, mutta tiedän, mitä tarkoittaa mennä Müncheniin. Meidän on tehtävä jotain erilaista, jotta emme kärsi kentällä. Lähdemme sinne tekemään maaleja ja voittamaan ottelun. Sinun on pelattava kaksi huippuottelua pudottaaksesi tällaisia seuroja.