Evertonin manageri Sean Dyche toivoo, että keskikenttäpelaaja Dele Alli käyttää aikansa järkevästi toipuessaan lonkkavammastaan.

Alli, 27, lainattiin täksi kaudeksi Turkin suurseuraan Beşiktaşiin, mutta hänen aikansa Istanbulissa on ollut iso pettymys. Englannin entinen huippulupaus on jäänyt kehnojen esitysten myötä vähälle peliajalle, ja lehtitietojen mukaan häntä ei luultavasti nähdä enää kentällä Beşiktaşissa.

Tällä hetkellä Alli on kuntoutuksensa takia Englannissa.

Viime päivinä hän on ollut otsikoissa kentän ulkopuolisten asioiden takia. Allista on levinnyt sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hänellä on ilmapallo suussaan ja hänen vieressä pöydällä on ilokaasupulloja.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Actu Foot

@ActuFoot_
Dele Alli est au coeur d’une nouvelle polémique en Angleterre après avoir été photographié ballon à la bouche en train d’inhaler du gaz hilarant.

(@MailSport)

Laillisesti myytävävän dityppioksidin hallussapito ei ole rikos, mutta Isossa-Britanniassa sen antaminen toiselle tai myyminen huumausaineena on rikos. Ilokaasun vetäminen henkeen voi aiheuttaa sen käyttäjälle euforisen tunteen, mutta se voi myös aiheuttaa päänsärkyä, huimausta ja vainoharhaisuutta. Isot annokset voivat lisätä hapen puutetta kehossa ja aivoissa.

– Hän on 26-vuotias, ja hän tietää, kuten useimmat jalkapalloilijat, että on tiettyjä asioita, joita heidän pitäisi tehdä ja joita ei pitäisi tehdä, kommentoi Dyche Talksportin mukaan.

– Managerina ei voi kontrolloida kaikkea, mitä he tekevät elämässään.

– Mutta sen lisäksi, että hän on tosiasiassa loukkaantunut, hän on palannut kunnon vamman kanssa, jonka kuntoutuminen vie aikaa, joten toivon, että hän käyttää sen ajan viisaasti.