Englannin jalkapalloliitto (FA) ei rankaise avustavaa tuomaria Constantine Hatzidakisia, joka vaikutti huitaisevan kyynärpäällään Liverpoolin puolustajaa Andrew Robertsonia viime viikonlopun sarjaottelussa Arsenalia vastaan.

Välikohtaus sattui, kun pelaajat olivat poistumassa tauolle pukuhuoneisiin. Robertson lähestyi Hatzidakisia ja näytti tarttuvan häntä kädestä, tuomari reagoi huitaisemalla kyynärpäällään kohti Liverpoolin puolustajaa.

Sky Sportsin mukaan Robertson valitti, että Hatzidakis osui huitaisullaan häneen, mutta erotuomari Paul Tierney antoi hänelle protestoinnista varoituksen.

Huitaisuväitteeseen ei reagoitu vielä ottelun aikana, mutta myöhemmin Englannin ammattilaisjalkapallon ottelutuomareista vastaava elin (PGMOL) ilmoitti, että Hatzidakisille ei aseteta uusia pelejä ennen kuin tilanteesta tehtävä tutkinta on ohi.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Tony

@TonyL_01
Did the assistant referee elbow Andy Robertson?

Tutkinta ei johtanut rangaistukseen Hatzidakisille, joka kertoi PGMOL:n tiedotteessa pyytäneensä anteeksi Robertsonilta.

– Autoin täysin FA:ta heidän tutkimuksessaan ja olen keskustellut asiasta suoraan Andy Robertsonin kanssa avoimesti ja positiivisesti, kertoi Hatzidakis.

– Tarkoitukseni ei todellakaan ollut osua Andyyn, kun vedin käteni pois, ja olen pyytänyt sitä anteeksi.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi olevansa tyytyväinen siihen, miten asia hoidettiin.

– Se on nyt hoidettu ja loppujen lopuksi todella hyvin. En ollut tietoinen siitä pelin aikana, vasta sen jälkeen.

– Puhuin Robbon ja muiden kavereiden kanssa, en avustavan tuomarin kanssa. Minusta se on käsitelty todella hyvin.

Athleticin mukaan Robertson hyväksyi Hatzidakisin anteeksipyynnön epäröimättä.