Brighton voitti lauantaina Chelsean vieraskentällä 2-1 Valioliigassa.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 13. minuutilla, kun Conor Gallagherin kuti otti kimmokkeen Brightonin pelaajasta ja painui pitkässä kaaressa verkkoon.

Albion tuli tasoihin avausjakson viime hetkillä. Pascal Großin keskitys tavoitti maalin edustalta Danny Welbeckin, joka puski pelivälineen sisään.

Ottelun ratkaisumaali syntyi 69. minuutilla, ja sitä kelpasi ihailla. Vaihdosta kentälle tullut Julio Enciso sai pallon noin 30 metrin päässä maalista, otti pari kosketusta eteenpäin ja latasi kerrassaan upean vedon vasempaan ylänurkkaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
AIVAN JÄÄTÄVÄ TYKITYS JULIO ENCISOLTA!💥🔥

#Valioliiga

Brighton jatkaa lauantain tulosten myötä seitsemäntenä, mutta se on vain pisteen perässä Aston Villaa ja neljä pistettä perässä Tottenhamia, jotka ovat pelanneet kaksi ottelua enemmän. Chelsea on yhä sarjataulukon 11. sijalla.

Chelsea on hävinnyt kaikki kolme otteluaan sen jälkeen, kun Frank Lampard palasi joukkueen peräsimeen väliaikaisvalmentajaksi. Aiemmissa Lampardin peleissä Chelsea hävisi ensin Wolverhamptonille 0-1 ja sitten Real Madridille Mestarien liigassa. 0-2.

Maali Brightonia vastaan oli Chelsean ensimmäinen lähes kuukauteen. Voitoitta Chelsea on edennyt jo kuusi peliä.

Valioliigassa pelataan lauantaina vielä Manchester Cityn ja Leicesterin välinen ottelu.