Entinen Chelsea-pelaaja Florent Malouda neuvoo Kylian Mbappéa siirtymään lontoolaisseuraan.

Mbappén, 24, tulevaisuus PSG:ssä on ollut auki nykyisen sopimuksen päättyessä kesällä 2024. Ranskan maajoukkuekapteenilla on optio jatkaa vuoden pidempään.

Myös Real Madrid on ollut kiinnostunut Mbappén palveluksista. Chelseaa vuosina 2007-2013 edustanut Malouda, 42, kuitenkin uskoisi Valioliigan olevan maanmiehelleen parempi vaihtoehto.

– Olen kampanjoinut jo pitkään Mbappéa liittymään Chelseaan! Olen toistaiseksi epäonnistunut, mutta jatkan yrittämistä, Malouda kommentoi AS:n mukaan.

– Toivottavasti me näemme hänet Valioliigassa, koska se on kilpailullisin sarja maailmassa. Monikaan seura ei pysty tarjoamaan hänelle, sitä mitä hän haluaa. Monikaan seura ei voi rakentaa hänen ympärilleen.

– Hän on johtaja ja Ranskan maajoukkueen kapteeni. Hän odottaa seuraavassa seurassaan johtajan roolia.

Mbappén ei odoteta tekevän päätöstä tulevaisuudestaan PSG:ssä ennen kuluvan kauden päättymistä. Chelsea on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla 11.

Mestarien liiga jalkapallo on jäämässä Chelsean osalta myös ensi kaudella välistä. Puolivälierien avausosa Real Madridia vastaan päättyi 0-2-tappioon vieraskentällä.

LUE MYÖS!