Frank Lampard puolustaa Mason Mountin olevan edelleen huipputason pelaaja.

Chelsean keskikenttäpelaaja on kärsinyt vireongelmista kuluvan kauden aikana.

Mount, 24, on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna vain kolme maalia ja kerännyt kuusi maalisyöttöä. Englannin maajoukkuepelaajaa on arvosteltu vaisusta otteista.

Vielä viime kaudella Mount iski 13 maalia ja syötti 16 Thomas Tuchelin valmennuksessa.

Lampard otti Mountin kaudella 2018-2019 lainalle Derbyyn. Chelsea-legenda tarjosi myös suojatilleen debyytin lontoolaisseurassa vuotta myöhemmin.

Lampardilla ei ole epäilystäkään, etteikö Mountin taso riittäisi Chelseassa.

– En aio määrätä kenenkään mielipiteitä, mutta jos joku ei ajattele Mason Mountin olevan huippupelaaja, en tiedä mitä hän näkee mielipiteessään, Lampard puolusti lehdistölle.

– Vire on asia, mistä ihmiset voivat väitellä. Pelaajista väitellään nyt enemmän sosiaalisessa mediassa kuin minun aikanani. Mutta voit kysyä asiaa Masonin kanssa työskennelleistä minulta, Thomas Tuchelilta ja Graham Potterilta. Hän on selkeästi huippupelaaja.

Mount tuli vaihdosta sisään Chelsean keskiviikon Mestarien liigan puolivälierien avausosan 0-2-tappiossa Real Madridin vieraana. Englannin maajoukkuepelaaja on kärsinyt pienistä loukkaantumisongelmista.

Lampard haluaa ajaa Mountia takaisin avauskokoonpanoon.

– Se tulee olemaan prosessi saada Mason seuraavan parin pelin aikana haluamaamme kuntoon. Hän on kuitenkin huippupelaaja ja hänellä on suuri vaikutus seuraamme.

– Hän on nuori pelaaja, joka voi kehittyä vielä lisää.

LUE MYÖS!