Pep Guardiola kertoo Manchester Cityn pitävän tarkasti huolta Erling Haalandista seuran jahdatessa kolmatta peräkkäistä Valioliigan mestaruuttaan.

City on edelleen mukana kolmen pokaalin tavoittelussa. Yhdeksän viimeisen ottelun voittaminen veisi seuran varmuudella Arsenalin ohitse.

45 maalia kaikki kilpailut mukaan luettuna tehnyt Haaland, 22, on ollut kriittinen palanen ensimmäisellä kaudellaan Cityssä. Borussia Dortmundista viime kesänä saapunut norjalaishyökkääjä on jättänyt väliin vain kolme ottelua koko kauden aikana.

Viime kaudella loukkaantumiset veivät Haalandilta peräti 16 peliä Dortmundissa. Guardiola vakuuttaa norjalaisen saavan Cityssä parasta luokkaa olevaa huolenpitoa.

– En tiedä miten asia oli Dortmundissa, mutta me pidämme hänestä vuorokauden ympäri huolta. Meillä on uskomattomia lääkäreitä fysioterapeutteja. He ovat hänen takananaan päivän jokaisena sekuntina, Guardiola kommentoi lehdistölle.

– Meidän on pidettävä tämän vaativan aikataulun myötä huolta hänestä. Se on tänä päivänä hyvin vaativaa, ravinto, lepo, uni ja ruoka. Hän tekee myös todella paljon töitä harjoituskeskuksessa. Vielä enemmän kuin kentällä.

City isännöi tänään Valioliigassa Leicesteriä. Ottelu alkaa kello 19:30 Suomen aikaa.

LUE MYÖS!