Frank Lampardilla ei ole ongelmia Chelsea-omistaja Todd Boehlyn pukukoppipuheiden kanssa.

Boehly astui lauantain 1-2-Brighton-tappion jälkeen Stamford Bridgen pukukoppiin puhuttelemaan pelaajiaan nolosta esityksestä. LUE LISÄÄ!

Lauantain tappio oli Chelsean kolmas peräkkäinen vastuuvalmentajansa Lampardin alaisuudessa. Joukkue on tehnyt seuralegendansa komennossa ensimmäiseen kolmeen otteluunsa vain yhden maalin.

Lampard uskoo Boehlyn halukkuuden puhutella pelaajia kertovan yhdysvaltalaisen intohimosta seuraa kohtaan. Valmentaja muistaa vastaavia kokemuksia myös omalta pelaajauraltaan.

– Se on minulle ok, Lampard vastasi lehdistölle.

– Minusta vanhaa omistajaa kritisoitiin, ettei hän ollut tarpeeksi mukana ja paikalla. Se ei tosin aina ollut totta. Kun omistaja on hyvin kiinnostunut seurasta, haluaa auttaa ja kehittää sitä, se on hänen pyrkimyksensä saada haluamansa vastaus.

– Muistan pelaajana hetkiä, kun omistajat tulivat pukukoppeihin. Se tapahtui ensin täällä Chelseassa, eikä sitä ollut tapahtunut aiemmin täällä. Olin muistaakseni iloinen, että pystyin koskettaa heitä ja heittää yläfemmoja.

– Sitä pystyi kuuntelemaan ja tuntemaan heidät. En tiedä onko se huono asia seuraidentiteetin kannalta.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa. Minulla omat asiani, jotka haluan sanoa pelin jälkeen. Jos omistaja haluaa olla positiivinen ja puhua pelaajille, se on hänen osansa.

Chelsea on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 11. Joukkue kohtaa tiistaina kotonaan Real Madridin Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

LUE MYÖS!