Chelsea putosi tiistai-iltana Mestarien liigasta.

Chelsea hävisi Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridille yhteismaalein 0-4. Real Madrid voitti molemmat osat 2-0.

Frank Lampardin muutaman kuukauden mittainen pesti Chelsean päävalmentajana on alkanut suorastaan surkeasti. Neljästä ottelusta tuloksena on neljä tappiota, vain yksi tehty maali ja seitsemän takaiskuosumaa. Lampard teki myös kyseenalaista Chelsea-historiaa. Lue lisää täältä.

– Sinun on annettava kaikkesi jokaisessa ottelussa. Olen ollut täällä vain kahden viikon ajan, joten minulla riittää nälkää. En aio antaa kenenkään ottaa jalkaa pois kaasulta loppukauden aikana. Sen on mentävä päinvastoin, Lampard vakuutti.

Chelsea on tehnyt Lampardin alaisuudessa vain yhden maalin. Viimeistely ontuu.

– Kyse ei ole yrityksen puutteesta. Meillä oli paljon keskityksiä ja pelaajat olivat hyvin sijoittuneita, joten en kritisoi pelaajiani siitä. Fakta on vain se, että nämä maalipaikat pitäisi käyttää. Jos olisimme nousseet otteluparissa maalin päähän, olisit voinut tuntea kannattajien fiiliksen muuttuvan.

– Pelasimme maailmanluokan vastustajaa vastaan ja mielestäni olimme parempi joukkue ja loimme maalipaikkoja. Tämä oli ensimmäinen ottelu paluuni jälkeen, kun näin kentällä asioita, joita olemme yrittäneet saada aikaiseksi harjoituksissa. Haluamme jatkaa niin loppukauden ajan. Nyt vaatimustaso ei voi tippua.

Chelsealla ei ole enää loppukaudella mitään pelattavaa. Se ei tule pääsemään mukaan ensi kauden Mestarien liigaan ja muihinkin eurokilpailuihin pääseminen on helpommin sanottu kuin tehty.

LUE MYÖS: Didier Drogbalta suorat sanat Chelseasta: ”En enää tunnista seuraani”