Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag puolustaa kapteeni Harry Maguirea sanomalla, että Englannin maajoukkuetoppari on esimerkillinen pelaaja.

Maguire, 30, on saanut jälleen reippaasti kritiikkiä viimeisimmästä mokastaan, joka sattui torstaina Eurooppa-liigan toisessa puolivälierässä Sevillaa vastaan.

United hävisi Sevillan vieraana 0-3 ja putosi kilpailusta. Kotijoukkueen avausmaali on laitettu Maguiren ja maalivahti David de Gean piikkiin. Avausosumassa de Gea pelasi pallon prässin alle Maguirelle, joka menetti sen ja Sevilla toimitti pelivälineen hetkessä verkkoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Harry Maguire asked for the ball before giving it away for Sevilla's opener 🙃

Maguire on joutunut kohtalokkaiden erheidensä takia Manchester Unitedin kannattajien silmätikuksi, eikä torstain pallonmenetys ainakaan auttanut asiaa.

Ten Hagin mukaan Maguire on kuitenkin loistava esimerkki muulle joukkueelle.

– Hänellä on tärkeä rooli. Hän on kapteenimme, hän johtaa, hän kommunikoi minun kanssani. Hän motivoi joukkuetta ja näyttää esimerkkiä harjoituksissa, kommentoi ten Hag ESPN:n mukaan.

Maguire ei luonnollisesti ollut ainoa kritiikkiä saanut pelaaja 0-3-tappion jälkeen. Ten Hag sanoo odottavansa koko joukkueeltaan parempia suorituksia.

– Tiedän, että nämä pelaajat pystyvät parempaan, he ovat todistaneet sen jo monta kertaa tällä kaudella. Olemme kehittyneet valtavasti, mutta meillä on vielä askelia otettavana.

Hollantilaisluotsi myönsi, että hänen joukkueensa on kasvatettava henkistä kanttiaan, jotta se toipuisi otteluiden sisällä takaiskuista paremmin.

– Emme voi kiistää sitä, se on ehdottomasti henkistä. Meidän on opittava, että pitää vain jatkaa ja jatkaa.