Arsenal on kovan paikan edessä keskiviikkona.

Valioliigan sarjakärki kohtaa vierasottelussa Manchester Cityn. Kyseessä saattaa olla jopa ratkaiseva ottelu mestaruustaistelun suhteen. Arsenal johtaa sarjaa viiden pisteen erolla kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

Manchester City on ollut viime aikoina suorastaan hurjassa iskussa. Arsenalista ei voi sanoa samaa, sillä se on pelannut kolme peräkkäistä tasapeliä Valioliigassa.

Arsenal-luotsi Mikel Artetalta tiedusteltiin, uskooko joukkue vielä Valioliigan mestaruuteen pistemenetysten jälkeen.

– Tietenkin uskomme. Sanon niin nähtyäni, miten joukkue harjoitteli, miten se reagoi edelliseen tulokseen ja millainen ilmapiiri pukukopissa on. Pelaajat ovat puolustaneet toisiaan joka hetkellä.

Arsenal haluaa voittaa Valioliigan mestaruuden.

– Me todella haluamme sen ja aiomme näyttää sen jälleen huomisiltana. On onnistuttava oikeassa paikassa. Meidän on pelattava oikeanlainen ottelu. Sen on oltava täydellinen, sillä sellaista vaaditaan tässä tilanteessa. Meidän on oltava täydellisiä jokaisessa pallossa, Arteta muistutti.

– Tiesimme, että meidän on mentävä Etihadille ja tiedämme myös sen, että sen ottelun jälkeen meitä odottaa vielä viisi vaikeaa ottelua. Tiedämme, miten suuri tämä ottelu on. Ratkaiseeko se kauden? Ei. Jos voitamme huomenna, ei se tarkoita sitä, että olisimme mestareita. Se nostaisi sen todennäköisyyttä hieman, mutta tässä sarjassa viisi peliä on paljon.

LUE MYÖS: Pep Guardiola kohtaa hyvän ystävänsä Mikel Artetan Valioliigan mestaruustaistossa: ”Puhumme vähemmän”