Tottenham ja Manchester United iskevät yhteen torstai-iltana Valioliigan huippuottelussa.

Kaksikko taistelee sarjan neljännestä paikasta ja siten osallistumisesta ensi kauden Mestarien liigaan. Manchester United on parhaillaan neljäntenä. Kaksi ottelua enemmän pelannut Tottenham on kuuden pisteen päässä.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag otti kantaa Bruno Fernandesin tilanteeseen. Fernandes loukkasi itseään viime viikonlopun Brighton-ottelussa. Fernandes pelasi siitä huolimatta FA Cupin välieräottelussa yli sata minuuttia. Ten Hag ei vielä tiedä, onko Fernandes pelikunnossa torstaina.

– Jotkut pelaajat ovat sivussa joukkueesta. He ovat Lisandro Martínez ja Raphaël Varane. Meidän on katsottava, missä kunnossa Fernandes on. Emme tiedä sitä vielä. Hän on kysymysmerkki. Muuten olemme varsin hyvässä tilanteessa.

– Näimme hänen pelaavan täyden ottelun, vaikka Fernandes loukkaantui avausjaksolla. Huominen tulee kuitenkin nopeasti. Katsotaan, mikä on mahdollista.

Tottenhamin ja Manchester Unitedin välinen ottelu käynnistyy torstaina klo 22.15.