Chelsean väliaikaisvalmentaja Frank Lampard ymmärtää kannattajien turhautumisen.

Keskiviikkona Chelsea kärsi viidennen peräkkäisen tappionsa, kun se hävisi Brentfordille Valioliigassa 0-2 kotikentällään. Viiden tappion putki alkoi siitä, kun Lampard nimitettiin tehtävään loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kyseessä on ensimmäinen kerta 30 vuoteen, kun Chelsea on hävinnyt viisi peliä putkeen. Seuralegenda Lampard teki jo aiemmin ikävällä tavalla historiaa, kun hänestä tuli ensimmäinen Chelsean valmentaja, joka on hävinnyt ensimmäiset neljä peliään.

Keskiviikkona Chelsean kannattajat osoittivat mieltään ottelun jälkeen buuauksin ja vihellyksin. Lampardin mukaan kannattajilla on siihen täysi oikeus.

– Minulla ei ole ongelmaa sen kanssa, ymmärrän sen täysin, kommentoi Lampard BBC:lle.

– Tunnen kannattajat todella hyvin ja he pysyvät joukkueensa tukena. He ovat pettyneitä, koska he ovat tottuneet menestykseen ja he haluavat sitä jatkuvasti, kuten me kaikki. Ymmärrän sen täysin, meidän pelaajien ja henkilökunnan on otettava se niskoillemme, koska he haluavat tuloksia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Chelsea have spent €666 MILLION over the last two transfer windows. 🥶💰

They sit 11TH in the Premier League and haven't won in 8 games. Their worst run since 1993. 🤯

Lampard huomautti, että Brentfordilla oli ottelussa vain yksi maalia kohti suuntautunut laukaus, vaikka se voittikin 2-0. Vieraiden ensimmäinen osuma merkattiin César Azpilicuetan omaksi maaliksi.

Chelsea loi enemmän maalipaikkoja ja maaliodottamaa kuin Brentford, mutta sinipaitojen ruuti on tällä hetkellä litimärkää. Huhtikuussa Chelsea on pelannut seitsemän ottelua, mutta onnistunut maalinteossa vain kerran. Omissa on soinut 11 kertaa.

– Tämä ei ole mikään nyyhkytarina, mutta kaikki menee meitä vastaan, harmitteli Lampard BT Sportille.