Huippulupaus Alejandro Garnacho, 18, on solminut viiden vuoden jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa. Uusi sopimus pitää argentiinalaislaiturin seurassa kesään 2028 saakka.

Unitedin akatemian kasvatti Garnacho on pelannut jo 31 ottelua seuran edustusmiehistössä.

– Alejandro on omistautunut saavuttamaan meidän hänelle asettamat tavoitteet. Hänen lahjakkuutensa, tahtonsa ja päättäväisyytensä on tuonut hänet nopeasti akatemiasta edustusjoukkueeseen ja tämä jatkosopimus on osoitus meidän luottamuksestamme hänen ja antaa hänen kehittyä lisää Erik ten Hagin ja muun henkilökunnan alaisuudessa, Man Unitedin jalkapallojohtaja John Murtough kehui seuran tiedotteessa.

– Kun liityin tähän uskomattomaan seuraan, haaveilin debyytistä Old Traffordilla, ensimmäisen maalin tekemisestä ja pokaaleista tämä logo paidassani, Garnacho kommentoi jatkosopimusta.

– Tunnen oloni ylpeäksi koettuani jo nyt näitä hetkiä yhdessä perheen kanssa, joka on tukenut minua ensiaskelista lähtien.

Garnacho on tehnyt tällä kaudella 15 valioliigaotteluun kaksi maalia ja kerännyt saman verran maalisyöttöjä. Argentiinalainen on tehnyt myös kolme osumaa cup-kilpailuissa.

LUE MYÖS!