Leedsin pelaajien kylmä reaktio kannattajiaan kohtaan on puhuttanut eilisestä lähtien.

Leedsin joúkkue sivuutti tylysti pelaajia hotellien ovien edessä odottaneet faninsa sunnuntain Bournemouth-tappion jälkeen.

Leedsin pelaajien väliinpitämättömyys tallentui kameroille ja videot ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Suurin osa heistä piti kuulokkeita päässään ja vältteli katsekontaktia.

Yksi nuori lapsikannattaja yritti saada pelaajien huomion viittomalla kättään, mutta kukaan pelaajista ei katsonut hänen suuntaansa. Myöhemmin Leedsin joukkueen turvamies peitti pojan harmiksi näkymän.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Joukkue pahoitteli tapahtunutta julkaisemassaan tiedotteessa.

Sky Sportsin asiantuntija Gary Neville vaatii valioliigapelaajilta lisää suoraselkäisyyttä kohdata kannattajansa. Manchester United -legenda on kyllästynyt pelaajien piiloutumiseen vastuulta kirjoitettujen tiedotteiden taakse.

– Tämä viesti ei ole vain Leedsin pelaajille, vaan kaikille pelaajille ja seuroille, jotka pyytelevät näitä anteeksi, Neville twiittasi.

Gary Neville

@GNev2
This isn’t a message to Leeds players it’s to all players/teams apologising. No-one is falling for sanitised/vanilla PR guff anymore. Speak from the heart and better on video so fans can see your faces.

Leeds United

@LUFC
📝 A message from the players

– Kukaan ei enää usko tähän pehmoiseen PR-hölynpölyyn. Puhukaa sydämestänne ja videolla, jotta kannattajat näkisivät kasvonne.

Leeds hävisi sunnuntaina Bournemouthille 1-4-lukemin. Sijalla 16 oleva seura on vain yhden pisteen verran putoamisviivan päällä.

LUE MYÖS!