Manchester United tarkkailee AS Roman hyökkääjää Tammy Abrahamia siltä varalta, että se ei lähde Tottenhamin Harry Kanen perään, kertoo Gazzetta dello Sport.

United on lehtitietojen mukaan ryhtynyt selvittämään, mitä Kanen, 29, hankkiminen tulevana kesänä vaatisi.

Kanen sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, mutta Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy tunnetaan todella kovana neuvottelijana, joten manchesterilaiset saattavat päätyä muihin vaihtoehtoihin, jos Englannin maajoukkuekapteenin hankinta näyttää liian kalliilta tai vaikealta urakalta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

UtdDistrict

@UtdDistrict
Observers from #mufc were present at the Olimpico to closely monitor Roma's Tammy Abraham. Since the start of the season, United scouts have been spotted several times, and the reason for their presence has always been Abraham. [@Gazzetta_it]

Abraham, 25, siirtyi AS Romaan toissa vuonna kasvattajaseurastaan Chelseasta, jossa hän oli jäänyt vähäiselle peliajalle. Hän on kuitenkin osoittanut tasonsa Englannissa iskien parhaalla kaudellaan Valioliigassa 15 osumaa.

Debyyttikaudellaan Italissa Abraham pelasi 53 ottelua tehden niissä yhteensä 27 maalia ja syöttäen viisi. Kuluva sesonki on ollut tehojen osalta vaisumpi: 45 ottelua, yhdeksän maalia ja seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Abrahamin ja AS Roman sopimus on voimassa kesään 2026 saakka. Hänet on aiemmin yhdistetty huhuissa myös muun muassa Aston Villaan ja takaisin Chelseaan.