Romelu Lukakun lainasopimus Internazionalen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Italialaismedian mukaan Inter on jo päättänyt, ettei se halua Lukakua takaisin ensi kaudeksi. Inter ei aio neuvotella Chelsean kanssa uudesta lainasta tai pysyvästä siirrosta. 

Lukakun kausi on ollut vaikea. Kärjen syyskausi meni penkin alle loukkaantumisten vuoksi. Kevätkausi on sujunut positiivisissa merkeissä, sillä Lukaku on pysynyt terveenä, mutta maalinteko on ollut vaikeaa varsinkin Serie A:ssa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Chelsea aikoo esitellä Lukakulle ensi kauden urheilullisen projektinsa ja odottaa, millaisen vastauksen se saa hyökkääjältä.

Lukaku on kauden mittaan todennut lukuisia kertoja haluavansa jäädä Interiin, eikä paluu Chelseaan ole ollut missään vaiheessa todellinen vaihtoehto, mutta Lukaku joutuu miettimään sitä tosissaan.

Telegraphin mukaan Chelsea aikoo tiedustella Lukakulta, onko kärki valmis palaamaan seuraan.

Mauricio Pochettino on hyvin todennäköisesti Chelsean uusi päävalmentaja. Pochettino on tiettävästi halukas pitämään Lukakun joukkueessa.

Chelsea hankki Lukakun Interistä peräti 113 miljoonalla eurolla kesällä 2021, mutta Lukakun kausi Lontoossa eteni hyvin mollivoittoisesti. Lukaku ajautui riitoihin silloisen Chelsea-luotsi Thomas Tuchelin kanssa, valitti kesken kauden mediassa Tuchelin pelitavasta ja lähti lopulta lainalle Interiin.