Jürgen Klopp on valmis vaihtamaan Liverpoolin siirtokohteita, jos seurat nostavat pelaajien hintoja liian korkealle.

The Reds on tekemässä kesälle suuria muutoksia Alex Oxlade-Chamberlainin, Naby Keitan, Roberto Firminon, James Milnerin ja Adriánin päättäessä sopimuksensa.

Real Madridiin yhdistetty Englannin maajoukkuepelaaja Jude Bellingham lipesi jo Liverpoolin käsistä. Chelsean Mason Mount ja Brightonin Alexis Mac Allister ovat olleet mediahuhuissa seuralle vaihtoehtoisia kohteita keskikentälle.

– Jos pelaajat ovat ylihintaisia, emme voi ostaa heitä. Tulemme tuomaan pelaajia sisään. Olen varma, että pystymme tuomaan pelaajia, jotka voivat auttaa meitä, Klopp kommentoi lehdistölle.

– Ei ole mitään uutta, että jotkut seurat yrittävät kohottaa hintoja. Sanotaan nyt näin: Jos sinulla on joku pelipaikka mielessäsi, sinulla ei ole vain yhtä vaihtoehtoa sille pelipaikalle. Se tarkoittaa sitä, että jokaisen niistä vaihtoehdoista pitäisi olla hyvä. Sinulla saattaa silti olla niistä oma suosikkisi.

– Joskus toinen seura ei halua myydä, tai joku muu maksaa summan, jota me emme pysty tekemään. Olemme kuitenkin useimmiten saaneet haluamamme pelaajat.

Liverpool kohtaa tänään Valioliigassa kotonaan Brentfordin. Ottelu alkaa kello 19.30 Suomen aikaa.

LUE MYÖS!