Jack Grealish on kuvaillut eroavaisuuksiaan Erling Haalandin kanssa. Manchester Cityn tähtipelaajat ovat persoonina hyvin kaukana toisistaan.

Siinä missä Grealish, 27, rakastaa juhlimista ystäviensä kanssa, Haaland, 22, omistaa koko elämänsä uralleen.

– Hän on paras ammattilainen, jonka olen koskaan nähnyt. Hänen mielentila on jotain sellaista, mitä et näe kenelläkään muulla, Grealish kehui seuratoveriaan Daily Mailin haastattelussa.

– Hän tekee kaikkea mahdollista. Palautumisia ja kuntosalia. Hoitoja 10 tuntia päivässä. Jääkylvyt. Ruokavalio. Se on mitä hän on. Voin kuitenkin vannoa, etten pystyisi samaan.

– Meillä on hieno ystävyys, mutta, jos hän tulee sanomaan minulle ottelun jälkeen: ”Hei lähdetkö taas tänä iltana juhlimaan?” Kehoitan häntä silloin vain pitämään turvan kiinni ja istumaan jääkylvyssään. Mutta me olemme kaksi erilaista ihmistä, jotka toimivat omalla tavallaan.

– Minä en ole yhtä menestynyt kuin hän. Hän on tehnyt yhdessä kaudessa enemmän maaleja, kuin minä omalla urallani.

Kesällä 2021 Cityyn Aston Villasta saapunut Grealish on päässyt toisella kaudellaan vauhtiin. Keskikenttäpelaaja on tehnyt 27 valioliigaotteluun viisi maalia ja tilastoinut seitsemän maalisyöttöä.

Itsevarma Grealish tuntee itsensä ja luottamus omaan tekemiseen ajaa Englannin maajoukkuepelaajaa eteenpäin urallaan.

– On tarpeetonta selittää, että kuntosali kahdeksalta aamulla on syy siihen, että pelaan hyvin. Se ei pidä paikkaansa. Syy miksi pelaan hyvin on se, että tunnen olevani kunnossa, luotan itseeni ja tunnen olevani kotonani täällä.

– Haluan siitä huolimatta nauttia toisinaan drinkin ja mennä ulos ystävieni kanssa. Se on normaalia.

– Vaikka menisin yökerhoon, en tarvitse parasta pöytää sieltä. Rakastan 80-luvun teemaisia yökerhoja ja tykkään vain ottaa rennosti baaritiskin edessä. Teen mielelläni sitä ja haluaisin ostaa kesäksi peruukin.

LUE MYÖS!