Erling Haalandin epäitsekäs teko lauantain valioliigaottelussa Leedsiä vastaan sai Pep Guardiolan kiihtymään raivosta.

Manchester Cityn tähtihyökkääjä antoi toisella puoliskolla 2-0-johtoasemassa yllättäen Ilkay Gündoganin laukoa rangaistuspotkun. Saksalainen olisi saanut onnistuessaan hattutempun kasaan, mutta epäonnistui yrityksessään.

Ratkaisusta turhautunut Guardiola viittoi vihaisesti joukkuetoverilleen pallon luovuttaneen Haalandin suuntaan. City voitti ottelun lopulta 2-1-lukemin.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Ei ollut Pep Guardiola täysin tyytyväinen siihen, että Erling Haaland antoi Ilkay Gundoganin yrittää hattutemppua pilkulta 2-0-tilanteessa. 😬

#valioliiga

– Jos Gündo tekisi maalin, kaikki olisi OK. Hattutemppu ja kaikki hyvin. Antaja on kuitenkin aina antaja. Tämä on 2-0-tilanteessa bisnestä ja me emme voi unohtaa sitä, Guardiola kommentoi pelin jälkeen lehdistölle.

Gündogan odotti myös itse Haalandin laukovan pilkun. Saksalainen tunsi täplälle astuessaan valmentajansa Guardiolan paineet niskassaan.

– Ensin hän osoitti Erlingin olevansa aika vihainen siitä. Sen jälkeen hän iski minun päälleni. Siitä hetkestä lähtien kun Erling otti pallon, olin varma että hän ampuu sen, mutta hän katsoi minua kohti. Tarkistin vielä muutaman kerran häneltä, että hän oli varma, Gündogan kommentoi tilannetta BBC:lle.

City johtaa Valioliigan sarjakärkenä Arsenalia neljän pisteen erolla.

LUE MYÖS!