James Maddison sanoi, ettei putoamista vastaan taisteleva Leicester ollut ”tarpeeksi nälkäinen” sen kärsittyä maanantaina 3–5-tappion Fulhamille.

Leicester on parhaillaan putoamisviivan alapuolella, kahden pisteen päässä turvasta, kun jäljellä on enää kolme ottelua.

– Se tekee kipeää. Tämä oli iso peli meille, emmekä olleet siinä mukana, Maddison sanoi BBC:lle pelin jälkeen.

– Emme aloittaneet ottelua tarpeeksi hyvin. Meidän täytyy tehdä perusasiat paremmin.

Fulham avasi maalitilinsä Willianin vapaapotkulla, ennen kuin Carlos Viniciuksen ja Tom Cairneyn osumat siirsivät heidät 3-0-johtoon ennen puoliaikavihellystä.

Cairney iski vielä ottelunsa toisen, ennen kuin Harvey Barnes iski kavennuksen vierailijoille, jota seurasi puolestaan Jamie Vardyn epäonnistunut rangaistuspotku 66. minuutilla.

Willian palautti Fulhamin neljän maalin johtoaseman toisella hienolla osumalla, ennen kuin Maddison iski Leicesterin 5–2-osuman pilkulta ja Barnes kolmannen myöhään pelin lopussa.

– Emme olleet tarpeeksi nälkäisiä halutaksemme voittaa ottelun, Maddison jatkoi.

– Se ottaa koville. Valioliigassa ei ole sellaista peliä kuin helppo peli – se on klisee, mutta niin totta. Jatkamme taistelua. Jatkamme yrittämistä, jotta saamme sen kuntoon.

Maddison pyrki myöhemmin selventämään ottelun jälkeisiä kommenttejaan Twitterissä.

Englantilaistähden puheet eivät olleet miellyttäneet Leicesterin kannattajia, jotka saivat kommenteista aluksi sellaisen kuvan, etteivät pelaajat yksinkertaisesti välitä miten seuralle käy.

Maddisonia pidetään etenkin yhtenä niistä pelaajista, jonka odotetaan vaihtavan kesällä maisemaa, jos Ketut vajoavat Mestaruussarjaan.

James Maddison

@Madders10
What is wrong with social media, say 1 thing in an interview straight after a game and it gets taken way out of context. When I say not hungry enough I mean aggressive and on the front foot in duels, not us wanting to win or realising the importance.

– Mikä sosiaalista mediaa vaivaa? Kun sanon yhden asian haastattelussa heti pelin jälkeen, se otetaan täysin pois kontekstista, Maddison kirjoitti.

– Kun sanoin, ettemme ole tarpeeksi nälkäisiä, puhun aggressiivisuudesta ja taisteluhalusta kaksinkamppailuissa. En sitä, ettemmekö haluaisi voittaa tai ymmärtäisi sen merkitystä.

– Emme olleet tarpeeksi hyviä tänään, ja voimme syyttää siitä vain itseämme ja pyytää anteeksi. Mutta ollessani yksi niistä, joka näkee päivittäisen työn jota teemme yrittäessämme korjata tilanteen, se ei johdu asenteesta tai yrityksen puutteesta.

Leicester kohtaa kolmessa viimeisessä ottelussaan Liverpoolin, Newcastlen sekä West Hamin.