Ole Gunnar Solskjær uskoo, että Michael Carrickista tulee vielä jonain päivänä Manchester Unitedin manageri.

Carrick, 41, esiintyi pelaajaurallaan Unitedissa 464 kertaa ennen kuin siirtyi joukkueen apuvalmentajaksi. Hän toimi manchesterilaisten valmennusryhmässä José Mourinhon sekä Solskjærin aikakausilla ja otti muutaman pelin ajaksi vetovastuun joukkueesta Solskjærin lähdettyä seurasta.

Nykyisin Carrick toimii päävalmentajana Mestaruussarjan Middlesbrough’ssa, jonka hän on johdattanut karsintoihin taistelemaan noususta Valioliigaan.

Solskjær näki Manchester Unitedin managerina toimiessaan, että Carrickilla on potentiaalia nousta jonain päivänä samaan virkaan.

– Michael on arvojen ja periaatteiden mies, mahtava perheenisä, mutta myös hänen tietämyksensä on vertaansa vailla. Hänellä on ollut managerina Sir Alex Ferguson ja José Mourinho, ja hän on pelannut maailman parhaiden pelaajien kanssa. Hän on voittaja, mutta hän hallitsee silti tunteensa, kommentoi Solskjær Athleticin haastattelussa.

– Minun on vaikea nähdä, että hänestä ei tulisi Manchester Unitedin manageria. Unitedissa näin joskus Michaelin puhuvan pelaajille. Osa heistä oli hänen entisiä joukkuekavereitaan, mikä ei ole helppoa, mutta hänellä oli auktoriteettia. Olen sataprosenttisen varma, että Michaelista tulee Manchester Unitedin manageri, jos hän haluaa.