Real Madrid ja Manchester City päätyivät 1-1 -tasapeliin tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa Bernabéulla.

Manchester City hallitsi ottelua avausjakson, mutta joutui tauolle tappioasemassa. Sen sijaan toinen jakso oli Real Madridin, mutta Manchester City onnistui silti tasoittamaan ottelun.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kaavailee pelillisiä muutoksia jälkimmäiseen osaan, joka pelataan Etihadilla ensi viikon keskiviikkona.

– Katsomme ottelun uudestaan. Pelasimme hyvin ensimmäisellä jaksolla ottaen huomioon, että kyseessä oli avausosa, mutta emme olleet riittävän aggressiivisia tehdäksemme maalin. Teemme pieniä muutoksia toiseen osaan. Minulla on jo pienoinen idea siitä, mitä meidän on tehtävä. Tämä on pudotuspeli. Tiedämme täydellisesti, mitä Real Madrid on tehnyt, Guardiola viittasi vastustajansa menestykseen.

Manchester Cityn ykköstähti Erling Haaland oli pimennossa koko ottelun. Haaland jäi vähille kosketuksille, eikä saanut juurikaan laadukkaita maalipaikkoja. Guardiolan mukaan asialle on tehtävä jotain.

– Meidän on katsottava, voimmeko puolustaa hieman paremmin joillain osa-alueilla ja hyökätä eri tavalla, koska Antonio Rüdiger oli niin lähellä Haalandia koko ottelun. Ei ollut helppoa löytää tilaa Haalandille, mutta yritämme muuttaa jotain toiseen osaan voidaksemme pelata suuremmalla rytmillä, koska ottelu pelataan kotonamme ja tunnemme olomme mukavaksi kannattajiemme kanssa. Ottelun voittaja etenee finaaliin.

LUE MYÖS: Upeat maalit tähdittivät Bernabéun iltaa – Manchester City ja Real Madrid jättivät ratkaisun toiseen osaan