Chelsea ja Mauricio Pochettino ovat päässeet yhteisymmärrkseen hänen siirrostaan joukkueen päävalmentajaksi, kertoo Sky Sports.

Argentiinalainen Pochettino, 51, on aiemmin luotsannut Valioliigassa Southamptonia ja Tottenhamia. Viimeksi hän valmensi Ranskassa Paris Saint-Germainia viime kaudella, jonka jälkeen hän on ollut vailla seuraa.

Pochettino siirtyy Stamford Bridgelle kuluvan kauden päätyttyä ja ottaa ohjat väliaikaisluotsi Frank Lampardilta, joka on jo kolmas valmentaja Chelsessa tällä sesongilla. Thomas Tuchel sai kenkää syyskuussa ja Graham Potter sai lähteä huhtikuussa.

Pochettino ja Chelsea keskittyvät ensi kaudella ainoastaan Englannin-kilpailuihin, sillä sinipaitoja ei europeleissä nähdä. Chelsea on kirjoitushetkellä Valioliigassa vasta 11:nä, eikä sille ole tulossa pokaaleja tältä kaudelta.

Telegraphin mukaan Chelsea julkistaa Pochettinon sopimuksen tulevina päivinä.