Mauricio Pochettino lentää tällä viikolla Lontooseen allekirjoittaakseen kolmivuotisen sopimuksensa Chelsean kanssa, kertoo Daily Telegraph.

Chelseaan liittyminen ei kuitenkaan ole päätös, jonka 51-vuotias argentiinalaisluotsi olisi tehnyt kevyesti. BBC Sportin mukaan Pochettino on antanut rukkaset useille kosijoille sen jälkeen, kun hän lähti PSG:stä heinäkuussa 2022.

Pochettinoa lähestyttiin tiettävästi myös portugalilaisseura Benficasta, espanjalaisista Athletic Bilbaosta, Sevillasta ja Villarrealista, ranskalaisesta Nizzasta sekä Valioliigan Aston Villasta, Nottingham Forestista ja Leeds Unitedista.

Valmennettuaan kuitenkin kuusi peräkkäistä vuotta Mestarien liigassa, jossa yltänyt kertaalleen finaaliin ja kahdesti välieriin, halusi Pochettino seuraan, jonka hän uskoo voivan taistella mestaruuksista.

Chelsea oli BBC:n mukaan kiinnostunut Pochettinosta myös sen jälkeen, kun se antoi Thomas Tuchelille potkut aiemmin tällä kaudella, nähden Graham Potterin kuitenkin siinä kohtaa parempana vaihtoehtona.

Southamptonia ja Tottenhamia aiemmin Valioliigassa valmentanut Pochettino kävi tiettävästi keskusteluita myös Manchester Unitedin kanssa sekä ennen että jälkeen Ole Gunnar Solskjærin aikakauden.

LUE MYÖS!