Arsenalin mestaruushaaveet kokivat raskaan takaiskun sunnuntaina, kun se hävisi kotikentällään Brightonille peräti 0–3-lukemin.

Kyseessä oli yksi Tykkimiesten huonoimmista esityksistä tällä kaudella, kun se jäi täysin altavastaajaksi Roberto De Zerbin vahvaa vierasjoukkuetta vastaan.

Julio Enciso vei Brightonin johtoon 50 minuutin pelin jälkeen, jonka jälkeen Deniz Undav rokotti Leandro Trossardin tekemästä virheestä pistääkseen 2–0-lukemat taululle viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Tätä seurasi vielä kolmas, kolumbialaispuolustaja Pervis Estupinánin lisäajan maali, mikä jäi kuitenkin monilta Arsenalin kannattajilta näkemättä heidän valuessa jo siinä kohtaa pois Emirates Stadiumilta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Match of the Day

@BBCMOTD
These Arsenal fans didn't see Brighton's third goal go in 🫣

ESPN FC

@ESPNFC
Arsenal fans were flooding out of the stadium early during their loss to Brighton 🙃

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta pyysi kannattajilta anteeksi ottelun jälkeen, ottaen tappiosta myös syyt täysin omille niskoilleen.

Tykkimiehet ovat nyt neljän pisteen päässä sarjakärki Manchester Citystä, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän, eikä joukkueesta löydy enää uskoa mestaruuteen.

– Inhoan sitä tunnetta, kun petän ihmiset silloin kun he todella odottavat jotain. Se on suurin katumukseni tänä päivänä, Arteta kertoi Sky Sportille.

– Viikko sitten seisoin täällä ylpeänä [voitosta], ja tänään meidän on pyydettävä anteeksi etenkin toisen puoliajan esitystämme. Se ei ollut hyväksyttävää.

– Matemaattisesti se on vielä mahdollista, mutta tänään sitä on mahdotonta ajatella. Meidän on sulatettava tulos ja toisen puoliajan esitys, ymmärrettävä miksi ja reagoitava eri tavalla.

LUE MYÖS: