Clément Lenglet’n lainasopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Mundo Deportivon mukaan Tottenhamin seurajohto ilmoitti viime viikolla Barcelonalle halustaan hankkia Lenglet pysyvästi seuraansa. Osapuolet eivät ole toistaiseksi aloittaneet neuvotteluja pysyvästä siirrosta.

Mundo Deportivo kertoi maanantaina, ettei Lenglet ole toistaiseksi näyttänyt vihreää valoa pysyvälle Tottenham-siirrolle. Toppari haluaa aluksi nähdä, kuka on Tottenhamin uusi päävalmentaja ja millaisen urheilullisen projektin seura esittelee pelaajalleen.

Tottenham on tällä hetkellä jäämässä ulos ensi kauden eurokilpailuista.

27-vuotias Lenglet on saanut kuluvalla kaudella varsin mukavasti vastuuta Tottenhamissa. Lenglet on nähty kentällä 33 ottelussa. Lenglet on päässyt 22 kertaa avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Tottenhamin kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Lenglet on työskennellyt tällä kaudella potkut saaneiden Antonio Conten, Cristian Stellinin ja parhaillaan joukkueen väliaikaisvalmentajana toimivan Ryan Masonin alaisuudessa.

LUE MYÖS