Manchester Unitedin hyökkääjä Anthony Martialia on haukuttu siitä, että hän pelaa vielä toukokuussakin hanskat kädessä. Seuran entinen puolustaja ja kaksinkertainen Valioliiga-mestari Paul Parker uskoo, että ranskalaisessa on pukeutumistyylinsä vuoksi ”jotain vikaa”.

Martial, 27, on herättänyt epätoivottua huomiota kuluvan kauden aikana kärsittyään useista vastoinkäymisistä niin pelivireen kuin -kuntonsa kanssa. Hän on tehnyt tällä kaudella kahdeksan maalia, joista viimeisin syntyi viikonlopun Wolves-voitossa.

Enemmän on kuitenkin odotettu, minkä vuoksi Martialin spekuloidaan lähtevän Old Traffordilta tänä kesänä. Hänen pukeutumista ja pelaamistaan kritisoiva Parker ei ainakaan yllättyisi, jos United hankkiutuisi Martialista kauden päätteeksi eroon.

LUE MYÖS: Alan Shearerilta tylyä palautetta Man United -hyökkääjälle: ”Ei ole tarpeeksi hyvä”

– Martial tulee kentälle ja käyttää hanskoja. En sano, että olemme maailman lämpimin maa, mutta älä viitsi… Olemme jo toukokuussa!, Parker tilitti Soccernews-sivustolle.

– Jos kävelisit nyt hanskat kädessä kadulla, ihmiset katsoisivat sinua vinoon. Se, että hän käyttää hanskoja, pitäisi olla merkki siitä, että hänessä on jotain vikaa.

– Hänen esityksensä sopivat sellaiselle, joka käyttäisi hanskoja toukokuussa jalkapallokentällä. Siinä ei ole mitään järkeä. Siksi Erik ten Hag toikin [Wout] Weghorstin joukkueeseensa. Hän tarvitsi rehellisen hyökkääjän, joka kuolisi tuloksen puolesta, eikä jonkun, joka vain tallustelee kärjessä.

Martial on ollut Unitedissa vuodesta 2015 lähtien ja pelannut seurassa 295 ottelua. Hänen sopimuksensa ulottuu kuitenkin vain kesään 2024 asti, eikä sitä olla todennäköisimmin uusimassa.

LUE MYÖS!