Crystal Palace aikoo neuvotella väliaikaismanagerinsa Roy Hodgsonin kanssa hänen tulevaisuudestaan, kertoo Sky Sports.

Hodgson, 75, valmensi Palacea ensimmäisen kerran vuosina 2017-2021. Selhurst Parkilta lähdettyään hänen odotettiin jäävän eläkkeelle, mutta viime vuoden alussa valmentajakonkari palkattiin Watfordin peräsimeen. Hän ei kuitenkaan saanut säilytettyä Hornetsia Valioliigassa.

Maaliskuussa oli Palacen vuoro kutsua Hodgson hätiin, kun seura oli antanut kenkää Patrick Vieiralle. Palace pelasi Vieiran 12 viimeistä sarjaottelua ilman voittoa, mutta joukkue on kääntänyt kurssinsa Hodgsonin alaisuudessa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Matchday365 - Palace

@Matchday365CPFC
Palace have accumulated 1.40 xG or more in 4 out of 8 games under Roy Hodgson (yesterday: 1.40).

In 12 games under Patrick Vieira in 2023, Palace accumulated 1.40xG or more in 0 games.

Hodgson on ehtinyt johdattaa Palacen kahdeksaan otteluun, joista joukkue on voittanut viisi ja hävinnyt kaksi. Crystal Palace on Valioliigassa 12. sijalla, kun kaksi kierrosta on pelaamatta, eikä se ole enää vaarassa pudota.

Sky Sportsin mukaan Palace haluaa käydä kaikki vaihtoehtonsa läpi ennen kuin se tekee päätöksen seuraavasta valmentajastaan. Hodgson taas on keskittynyt vain saattamaan kauden kunnialla loppuun.

Hodgson on Valioliigan historian vanhin manageri.