Kyle Walker on lukeutunut Manchester Cityn avainpelaajiin jo vuosien ajan.

Walker on edustanut Manchester Cityä vajaan kuuden vuoden ajan. Varsinkin nopeudestaan tunnettu 32-vuotias laitapuolustaja kärsi syyskaudella lihasvammasta, joka piti hänet sivussa pelikentiltä muutaman kuukauden ajan.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola totesi hiljattain, ettei Walker sovi hänen nykyiseen pelitapaansa. Kommentti oli yllättävän suora. Walker kertoi lehdistötilaisuudessa sen sattuneen häntä.

– Tietenkin se sattui minua. En voi valehdella ja sanoa, että se ei sattunut. Alat epäilemään itseäsi. Asia on niin, ettet ole aina samaa mieltä kaikkien mielipiteiden kanssa, mutta se, mitä Guardiola on tehnyt minulle ja Manchester Citylle näinä vuosina on uskomatonta. Hän on pomoni ja olen yksi kapteeneista. Minun piti varmistaa se, ettei pettymykseni näkyisi joukkueessa.

Walker on onnistunut pitämään paikkansa avauskokoonpanossa. Edellisestä kuudesta sarjaottelusta Walker on aloittanut viisi. Laitapuolustajan on määrä olla myös illalla avauskokoonpanossa, kun Manchester City kohtaa Real Madridin Mestarien liigan välierien jälkimmäisessä osassa. Avausosa päättyi 1-1 -tasapeliin.

LUE MYÖS