Manchester City voitti keskiviikkona Real Madridin kotikentällään 4-0 ja eteni Mestarien liigan finaalin yhteismaalein 5-1.

City oli aloitusvihellyksestä lähtien todella vaikuttavalla pelipäällä. Madridin maalivahti Thibaut Courtois piti vieraita aikansa pystyssä, mutta lopulta paine kävi liian suureksi.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 23. minuutilla. Bernardo Silva oli jäänyt vieraiden rangaistusalueelle täysin vapaaksi ja Kevin de Bruyne löysi hänet nappisyötöllään. Portugalilaislaituri asetteli pallon vasemmalle jalalleen ja laukoi sydämensä kyllyydestä Cityn johtoon.

Sama kaveri oli asialla reilut kymmenen minuuttia myöhemmin, kun City tuplasi johtonsa. Madridin puolustus peitti İlkay Gündoğanin laukauksen, mutta irtopallo tuli suoraan Silvalle, joka tuplasi isäntien johdon puskullaan.

Varsinaista peliaikaa oli noin vartti jäljellä, kun City osui jälleen. Manuel Akanji pääsi puskemaan de Bruynen vapaapotkusta ja pallo kimposi Madridin topparista Éder Militãosta sisään.

Lisäajalla loppulukemat taululle viimeisteli Julián Álvarez.

Manchester City kohtaa 10. kesäkuuta pelattavassa loppuottelussa Internazionalen, joka voitti toisessa välieräparissa AC Milanin yhteismaalein 3-0.