Brentford haluaa tarjota hyökkääjälleen Ivan Toneylle jatkosopimusta, vaikka hän sai tällä viikolla kahdeksan kuukauden pelikiellon, kertoo Sky Sports.

Englannin jalkapalloliitto (FA) määräsi Toneylle, 27, kahdeksan kuukauden pannan lukuisista vedonlyöntirikkomuksista. Hän saa pelata seuraavan kerran ensi vuoden tammikuussa ja ruveta harjoittelemaan Brentfordin kanssa neljä kuukautta sitä ennen.

Toneyn pelikielto laajennetaan todennäköisesti maailmanlaajuiseksi, joten hän ei pysty siirtymään sen ajaksi ulkomaille pelaamaan.

Brentford on neuvotellut Toneyn kanssa uudesta sopimuksesta jo jonkin aikaa ja keskustelujen odotetaan jatkuvan. Hänen nykyinen diilinsä päättyy kesällä 2025, johon on hänen pelikieltonsa päättyessä 18 kuukautta aikaa.

Lontoolaisseura oli varautunut vastaanottamaan Toneysta tänä kesänä isoja tarjouksia, jos hän olisi säästynyt rangaistukselta. Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank on sanonut, että seura pitää Toneya sadan miljoonan punnan arvoisena.

Skyn mukaan Brentford ei ole kiinnostunut rankaisemaan Toneya siitä, että hän on käytännössä rikkonut sopimustaan, sillä suurin osa hänen vedonlyöntirikkomuksistaan tapahtui ennen kuin hän liittyi seuraan.

Sen sijaan Brentford aikoo tukea Toneya ja hänen perhettään kaikin mahdollisin tavoin sillä aikaa, kun hän ei saa osallistua seuran toimintaan. Seura saattaa tehdä valituksen Toneyn pelikiellosta, kun kurinpitokomitean kirjalliset perustelut rangaistukselle on julkaistu.