Manchester Cityllä on viikonloppuna mahdollisuus varmistaa Valioliigan mestaruus.

Arsenal johti Valioliigaa tällä kaudella peräti 247 vuorokauden ajan, eli käytännössä koko kauden. Manchester City nappasi kärkipaikan hiljattain itselleen, vaikka vielä talvella ja alkukeväästä näytti siltä, että Arsenal vie mestaruuden nimiinsä. Toisin on käymässä.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija Roy Keanen mielestä Arsenalin materiaali paljastui lopulta liian kapeaksi. Keanen mukaan seuran on tehtävä useita hankintoja, jotta se voi taistella sarjamestaruudesta.

– Viime kuukausien aikana olemme sanoneet Arsenalin joutuvan ongelmiin, jos he kärsivät loukkaantumisia. Ja juuri niin tapahtuikin. Arsenalin miehistö on ollut kapea. Heidän materiaalinsa ei ole yhtä syvä kuin Manchester Cityn. Se on hyvin simppeliä. Arsenal tarvitsee 4-5 uutta hankintaa voidakseen jälleen taistella Valioliigan mestaruudesta, Keane vakuutti.

Gary Nevillen mukaan Arsenalin nuori joukkue ei osannut käsitellä paineita.

– Manchester Cityn voitto vaikutti suoraan Arsenalin jalkoihin. Arsenal on jäänyt ilman energiaa. Manchester City asetti Arsenalin paineen alle ja Arsenal menetti jalat elintärkeällä hetkellä. Ensimmäisen mestaruuden voittamiseen tarvitaan paljon kokemusta. Epäilin aina sitä, miten nuori joukkue vastaisi paineeseen.

LUE MYÖS