Tottenhamin väliaikaisvalmentaja Ryan Mason ei ollut mielissään siitä, että Callum Wilson ja Michail Antonio naureskelivat Richarlisonille, jolla on ollut vaikea debyyttikausi Spursissa.

Richarlison, 26, siirtyi Tottenhamiin viime kesänä Evertonista 58 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole toistaiseksi vastannut hintalappunsa tuomiin odotuksiin.

Brassihyökkääjä on onnistunut maalinteossa vasta kolmesti, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Valioliigassa hän iski ensimmäisen maalinsa Spursille kolme viikkoa sitten, mutta joutui tuolloinkin pettymään, sillä Liverpool nousi hänen tasoituksestaan huolimatta 4-3-voittoon.

Richarlisonilta on hylätty tällä kaudella kolme maalia ja kahdessa niistä hän ehti tuulettaa osumaansa riisumalla paitansa ennen kuin paitsiotuomio pilasi hänen juhlansa. Hän otti paitansa pois myös Liverpoolia vastaan tehdyn maalin jälkeen ja sai siitä keltaisen kortin.

West Hamia edustava Antonio ja Newcastlessa pelaava Wilson vitsailivat Richarlisonin riisuutumisilla BBC:n Footballer’s Football -podcastissaan.

– Hän on tehnyt neljä maalia tällä kaudella. Kolmella kerralla hän on ollut paitsiossa. Hän on ottanut paitansa pois neljä kertaa tällä kaudella, naureskeli Antonio.

– Hänellä on neljä keltaista korttia. Hän saa kohta pelikiellon, heittää Wilson perään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

West Ham Central

@WestHam_Central
Tottenham head coach Ryan Mason was unimpressed by Callum Wilson and Michail Antonio mocking the club’s record-signing Richarlison, and says he would never have done the same as a player.

Masonin mielestä toiselle ammattilaispelaajalle naureskelu on mautonta.

– En tekisi sitä valmentajana, enkä tehnyt sitä ikinä pelaajana. En oikein pidä tuollaisista asioista. Me kaikki yritämme tehdä parhaamme. Olemme kaikki ammattilaisia, sanoi Mason Telegraphin mukaan.

– Teemme kovasti töitä. Omistamme elämämme päästääksemme tälle tasolle ja kilpaillaksemme tällä tasolla, joten en henkilökohtaisesti pidä tuollaisista asioista.

– Rehellisesti sanottuna en usko, että Richy ajattelee muita pelaajia, vaan uskon, että hänen oma ylpeytensä ja päättäväisyytensä ohjaavat häntä todennäköisesti eniten.

– Ehkä hän on kuullut sen, ehkä nähnyt sen (klipin)? Ehkä. Ehkä se voisi antaa hänelle vähän enemmän [tarmoa]. En ole varma.