Brighton & Hove Albion tekee keskiviikon valioliigaottelun alussa Amex Stadiumilla kunniakujan jo kruunatulle mestarijoukkue Manchester Citylle. Manageri Roberto de Zerbin puheiden perusteella kumartelut jäävät kuitenkin, kun itse peli pääsee käyntiin.

Rannikkoseudun pikkuseura on jo nyt suoriutunut kaudestaan loistavasti, ja varmistanut paikkansa eurokentillä. Toistaiseksi varmuudella hallussa oleva paikka Konferenssiliigassa ei kuitenkaan italialaisluotsia täysin tyydytä.

– Haluamme pelata Eurooppa-liigassa, ja sitä varten tarvitsemme vielä tuloksen. Haluamme pelata tosissamme ja voittaa.

– Tavoitteemme on merkittävä. Kunnioitamme kyllä Konferenssiliigaa, mutta jos meillä on mahdollisuus vielä enempään, meidän on yritettävä.

Brighton kohtaa keskiviikon City-ottelun jälkeen vielä Aston Villan, sunnuntaina pelattavalla Valioliigan päätöskierroksella. Mikäli Seagulls ei pistepottiaan enää kasvata, on nimenomaan Villa kärkkymässä viimeistä paikkaa Eurooppa-liigaan.