Arsenalin laitahyökkääjä Bukayo Saka sanoo, että Tykkimiesten mestaruushaaveiden romuttuminen sattui kovin.

Lontoolaiset johtivat Valioliigaa peräti 248 päivää, mutta tämän kauden mestaruus meni lopulta Manchester Citylle, joka otti Arsenalin kiinni kahdeksan pisteen takamatkalta.

Cityn ja Arsenalin kuntokäyrät ovat osoittaneet viime aikoina täysin eri suuntiin. Manchesterilaiset ovat voittaneet 12 sarjaottelua putkeen, mukaan lukien Arsenalin (4-1) viime kuussa, kun taas Tykkimiehet on voittanut kahdeksasta edellisestä pelistään vain kaksi.

Arsenalin kanssa jatkosopimuksen solminut Saka, 21, uskoo, että Tykkimiesten kehitys ei pysähdy, vaikka Valioliiga-pokaali jäikin saamatta.

– Olemme menossa oikeaan suuntaan. Olen nähnyt paljon muutoksia viime vuosina, kommentoi Saka Sky Sportsille.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Arsenal

@Arsenal
From Hale End to first team. Arsenal through and through.

It’s time for the next chapter.

Bukayo Saka: Gunner ❤️

– Tästä kaudesta puhuttaessa sattuu tietysti paljon. Tekee todella kipeää edes ajatella, miten tämä kausi päättyi ja mitä olisi voinut olla. Mutta yksi asia, jonka voin sanoa, on se, että viimeisten kahden tai kolmen vuoden aikana, olen nähnyt tämän joukkueen ja seuran kasvavan.

– Aika on puolellamme. Monet pelaajistamme ovat nuoria. Olemme nälkäisiä, ja monet meistä eivät ole voittaneet pokaaleja Arsenalissa, joten haluamme saavuttaa suuria asioita. Jos katsot, miten me kaikki puhumme, haluamme voittaa ja haluamme voittaa täällä.