West Hamin kannattaja Chris ”Knollsy” Knoll on saanut seuralta lipun Konferenssiliigan finaaliin kiitoksena toiminnastaan toisessa välieräottelussa.

Hammers voitti välierissä hollantilaisen AZ Alkmaarin yhteismaalein 3-1.

Jälkimmäisen osan jälkeen nähtiin hirvittävä välikohtaus, kun AZ:n ultrakannattajat yrittivät hyökätä West Hamin vieraskannattajien katsomoon, jossa oli pelaajien perheitä ja ystäviä paikalla.

Knollista, 58, tuli hetkessä suuri sankari West Hamin seurayhteisössä, kun hän puolusti urhoollisesti vieraskannattajien katsomoa ennen kuin järjestyksenvalvojat pääsivät paikalle rauhoittamaan tilanteen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

West Ham Central

@WestHam_Central
West Ham fan "Knollsy" protecting the family stand and fending off AZ ultras

Neljän lapsen isä kertoi Daily Mailille, että hänelle soitti finaalilipusta West Hamin työntekijä, jonka hän oli tavannut juurikin vierasottelussa AZ Alkmaaria vastaan.

– Melkein itkin, kun minulle soitettiin tänään. Olen niin iloinen.

– Hän sanoi istuneensa kaksi riviä takanani ja nähneensä, mitä tapahtui. Hän sanoi, että olin ollut hyvin rohkea ja että ansaitsin lipun.

– On ironista, että juuri hän soitti minulle tänään. Muistan vitsailleeni hänen kanssaan aiemmin siitä, voisiko hän hankkia minulle lipun, jos pääsisimme finaaliin.

– Tiedän, miten vaikeaa lipun saaminen on. Olen niin onnellinen tästä.

Viime sunnuntaina West Hamin kannattajat nousivat taputtamaan, kun Knoll saapui paikalle sarjaotteluun Leedsiä vastaan. Hän oli samana päivänä suuressa suosiossa myös Lontoon olympiastadionin lähettyvillä sijaitsevassa Carpenter’s Arms -pubissa.

– Mikä vastaanotto, seisovat aplodit, oma lauluni, eikä minun tarvinnut ostaa yhtään olutta.

– Minulta kesti lähes tunnin kävellä stadionin puoliväli sunnuntaina pelin päätyttyä.

West Ham kohtaa 7. kesäkuuta pelattavassa Konferenssiliigan loppuottelussa italialaisen Fiorentinan. Finaali pelataan Tšekin Prahassa.

𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥

@thecasualultra
Standing ovation & handshakes all round on arrival for Knollsy yesterday #WHUFC

freddie bonfanti

@freddiebonfa
Knollsy is MASSIVE. Thanks for all the love ⚒️🙏🏻🫶🏻