Feyenoordin päävalmentaja Arne Slot sanoo, että hän ei ole siirtymässä Tottenhamin uudeksi manageriksi.

Slot, 44, nousi hiljattain useiden lähteiden mukaan Spursin ykkösehdokkaaksi.

Feyenoordin Hollannin liigamestariksi johdattanut valmentaja kävi lehtitietojen mukaan neuvotteluja Tottenhamin kanssa, mutta hän kertoi AD:n haastattelussa, ettei ole siirtymässä Lontooseen.

– Olen kuullut paljon muiden seurojen kiinnostuksesta minua kohtaan. Olen kiitollinen arvostuksesta, jota tämä ilmaisee, mutta toiveeni on jäädä Feyenoordiin ja jatkaa rakentamista kahden viime kauden aikana luodulle perustalle, sanoi Slot Athleticin mukaan.

– Mitään siirtokeskusteluja ei ole meneillään eikä ole ollut, ja eilinen keskustelu [Feyenoordin kanssa] koski ainoastaan mahdollista jatkosopimusta. Kaikki keskustelut Feyenoordin kanssa tähtäävät vain siihen.

– Odotan innolla uutta kautta Feyenoordissa.

Tottenham on yhdistetty useisiin valmentajiin sen jälkeen, kun Antonio Conte lähti seurasta maaliskuussa. Athleticin mukaan Spurs hakee valmentajaa, joka voisi pelillisen menestyksen lisäksi tuoda muutoksen seuran kulttuurin ja toimintatapoihin.

Slotin lisäksi Tottenham on huhujen mukaan harkinnut tehtävään muun muassa Roberto De Zerbiä (Brighton), Rúben Amorimia (Sporting CP), Xavi Alonsoa (Bayer Leverkusen), Vincent Kompanya (Burnley), Julian Nagelsmannia sekä Luis Enriqueä.

Lisäksi Tottenhamin väliaikaisvalmentaja Ryan Mason on ilmoittanut olevansa kiinnostunut pysyvästä pestistä joukkueen puikoissa.